Therapeute Marianne Stevens

Gratis

E-book ‘Op weg naar een beter contact met een persoon met dementie’

Voor mantelzorgers: er is niets zo moeilijk in dit dementieproces dan te beseffen dat je niet meer kan communiceren met degene die je liefhebt. Mag ik eerlijk zijn? Een écht gesprek zit er waarschijnlijk niet meer in eens de dementie écht toeslaat. Dat weet jij diep van binnen ook wel. Toch zijn er nog een aantal manieren om contact te zoeken en te krijgen. Die bespreek ik in dit e-book. 

 

Nieuwsbrief

Elke 2 weken een nieuwsbrief in je mailbox over dementie, de zorg en hoe je je eigen leven in de hand houdt? 

Wil jij regelmatig mijn nieuwsbrief ontvangen met informatie en tips om anders om te gaan met iemand met dementie en de zorg daarrond? Schrijf je dan in en ontvang hem in je mailbox.

P.S. ik heb zelf een hekel aan spam dus ik geef je gegevens aan niemand door en je kan je elk moment weer afmelden!Intakegesprek

Gratis intakegesprek behorend bij het individuele traject. Je kunt 30 minuten van mijn brein en tijd gebruik maken, om te kijken naar jouw situatie. Je kan je vragen stellen en een frisse blik krijgen op je moeilijkheden in het omgaan met dementie. Wellicht is het individuele traject wel wat voor jou. Ik stuur je een korte vragenlijst op en als ik het denk je te kunnen verder helpen prikken we een datum. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x