Therapeute Marianne Stevens

Gratis

E-book ‘Op weg naar een beter contact met een persoon met dementie’

Voor mantelzorgers: er is niets zo moeilijk in dit dementieproces dan te beseffen dat je niet meer kan communiceren met degene die je liefhebt. Mag ik eerlijk zijn? Een écht gesprek zit er waarschijnlijk niet meer in eens de dementie écht toeslaat. Dat weet jij diep van binnen ook wel. Toch zijn er nog een aantal manieren om contact te zoeken en te krijgen. Die bespreek ik in dit e-book. 

 10 Kracht Regels Simpel. Kort. Eenvoudig.

Van 9 tot en met 20 november, elke dag een mail met een krachtregel. Voor mensen die geen tijd hebben om veel te lezen maar zich wel afvragen hoe je in godsnaam tijd voor jezelf maakt als je zorgt voor een ander. 10 Kracht Regels voor iedereen die zorgt voor iemand, maakt niet uit of die iemand ziek is, chronisch ziek is of gewoon de zorg voor je kinderen. 10 makkelijke acties voor mensen met een overvolle agenda die zichzelf voorbij lopen. 10 manieren om je uit het zwarte gat van de zorg te halen. 

Wil jij graag de eenvoudige en luchtige (misschien zelfs té luchtige – wees gewaarschuwd!) 10 Kracht Regels om jezelf uit het zware zwarte gat te trekken van het zorgen in de breedste zin van het woord?E-book Dementie... Wat nu?

Er is niets zo hartverscheurend om te horen te krijgen dat jij of iemand die je op één of andere manier liefhebt de diagnose dementie krijgt. Hoe gek het ook mag klinken het is ook emotioneel verscheurend, de opluchting omdat je weet wat er gaande is, en tegelijkertijd de angst voor wat er komen gaat en het afscheid dat daarbij hoort. Die tweeledigheid zal je spijtig genoeg heel het ziekteproces door vergezellen. In al zijn aspecten. Dit e-book geeft zowel de persoon met dementie als de persoon die zorgt (dichtbij of ver weg) 5 belangrijke punten om in het oog te houden.   Interesse? Download dan hier het e-book, ik stuur het zo snel mogelijk naar je toe.Nieuwsbrief

Elke 2 weken een nieuwsbrief in je mailbox over dementie, de zorg en hoe je je eigen leven in de hand houdt? 

Wil jij regelmatig mijn nieuwsbrief ontvangen met informatie en tips om anders om te gaan met iemand met dementie en de zorg daarrond? Schrijf je dan in en ontvang hem in je mailbox.

P.S. ik heb zelf een hekel aan spam dus ik geef je gegevens aan niemand door en je kan je elk moment weer afmelden!Intakegesprek

Gratis intakegesprek behorend bij het individuele traject. Je kunt 30 minuten van mijn brein en tijd gebruik maken, om te kijken naar jouw situatie. Je kan je vragen stellen en een frisse blik krijgen op je moeilijkheden in het omgaan met dementie. Wellicht is het individuele traject wel wat voor jou. Ik stuur je een korte vragenlijst op en als ik het denk je te kunnen verder helpen prikken we een datum. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x